Aug 21, 2010

sayang kak lassie



macam biasa malam malam macam ni ape lagi,
blogwalking lah saya.. tetibe tekejut gila bila baca satu blog sifu saya!
hohoho! die buat tutorial untuk saya lah!

nampak tak tulisan dalam bulatan pink tuh? hehe ;P


actually, dah lama dah pikir macam mana nak sorok bilangan follower saya nih..
almaklumlah, follower ta banyak.. agak segan la di situkan... hehehe~~
and then p la tanye kak lassie....kak lassie dah bagitau, tapi tak paham paham jugak!
ish! ape lagi~! nah! amik kau! kak lassie siap bagi tutorial lagi khas tuk saya!
tengs kak lassie! buat susah susah aje~ ;P

p/s : mesti ada orang cakap "alah, pasal ni pon nak post".. 
jawapan saya : bialah. ikut suka lah. ni lah cara saya untuk berterima kasih! 
tak suke? pergi meninggal.


credit to : kak lassie
.

4 comments:

hudhud said...

hehe i pun byk tny lassie :)
btw, kalau u nk terror dlm html ni semua, rajin2 la godek2 mcm2 benda kat blog ni. kalau takut blog rosak, u buat je lagi satu blog lain, tp utk testing je la. mcm i pun ada satu blog testing. i test code kt blog testing tu, pastu baru i apply kt blog sndri. hehe :)

atiqah said...

hehe..tu lah.. tiqa pon rajin gak godek html nih..lepas tu mesti rosak abis..hehhe....
wahh~! itu 1 idea yg bagus!! tiqa nk try lah ade blog testing..hehhe..tengs kak hud kongsi idea ni.. ;D

lassiegewdix said...

puh thx :)
byk ler sifu .
finally bley pun kumen aw .
HAHAHAHAHA

atiqah said...

hehe.. betol lah.. kira sifu la tuh~ ;P
BTW, thanks lassie~ :)

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez