Jan 19, 2011

tutorial !








p/s: Bawa bawa lah memfollow yer kalau dah blaja sesuatu dari sini.. HEHE ;D
.

10 comments:

aris nor mohamad said...

amboi,,,! ! !
rjin nye cekgu tiQa nie bt tutorial nie...

iLa said...

kak tiqa , iLa x fhmlah psal blockqoaute ! explain plizz )= !!
hehe !

Nr Haziqah said...

Macam mane kalau nak delete Numbers of followers tu eh ? Ajarkan boleh ? Hihi :)

atiqah said...

iLa :: apa yg tak pham sayang??

Nr Haziqah :: boleh tengok tuto nue kat sini

http://www.lassiegewdix.com/2010/08/how-to-customize-bloggers-followers.html

ni dia buat khas tuk tiqa :)

shie ayein said...

haha ! dh fhm dh ! bce blog kak moy tros fhm !!

ermm .. kak tiqa ajar mcm mner kak tiqa buat yg ats tu ??

yg DASHBOARD , HOT LINK , TWEET TWEET , TUMBLR , FACEBOOK , TUTO !!

nurul ain said...

kak da follow kamu,pastu akk amik yggmbar taylor swift tu..haha

atiqah said...

oh.. okay.. thanks sbb sudi guna! ;D

kugilalensa said...

singgah . follow me back http://boneca-dolls.blogspot.com

twelveTEN-09 said...

mcm mana nak centrekan header ?

Cinta hazanis said...

suka dengan tutorial disini.:)

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez