Jan 27, 2011

iqram dinzly suruh saya senyum!



HAHA !
Suka suka suka suka GILA !

Iqram Dinzly balas tweet saya dengan panjang dan COMEL !
Korang kalau nak tahu, lately ni banyak benda buat tiqa rasa sedih.
Dalam hati ni macam gundah gulana. Tak tahu kenapa serabut ==''

Subuh semalam, yang pertama muncul dalam papan tweet tiqa
ialah Tweet Iqram Dinzly ! cepat cepat Tiqa balas ! heee~













Tetapi Iqram Dinzly tak reply balik pon.. huhu T_T
Tapi saya tak menyerah kalah ! Lalu terus membodeknye ! Hehe~









Sampaikan, si MOYsepet gelak besar kat twitter !
Tiba tiba ! Dengan tak semenanya ! toing toing !
Keluar Tweet Iqram Dinzly membalas tweet saya dengan panjang lebar !











Serius weh ! Terharu GILA !
Kalau korang nak tau, sejak berlakon cerita Ayoub, Iqram macam berubah !
Jadi makin baik macam boleh jadi calon suami mithali !
Serius weh ! Perkataan dalam kotak merah tu buat semua gundah gulana pergi !
Tak lupa jugak nasihat dia suruh kita bersyukur masih lagi di kurniakan nyawa oleh Allah.
Bibir ni, tak henti henti tersenyum ! Pergi kolej, naik LRT pon tak henti senyum !

Kadang kadang, benda kecil bagi Iqram Dinzly pon boleh buat peminat rasa bahagia sangat sangat.
Tak salahkan membahagiakan peminat sekali sekala. Tu la yg selalu Iqram buat !

Sebenarnya ni bukan pertama kali Iqram balas tweet Tiqa !
Kalau tak silap, ini kali ketiga.
Tapi ni yang paling panjang dan bermakna !

Mesti ada yang cakap
"alah, bataknye dengan Iqram Dinzly"
"alah, benda remeh pon nak cerita"
jawapan : BIARLAH, JELES!
BUKAN SENANG ARTIS NAK BALAS TWEET TAU.
beratus ratus tweet, kalau dia balas tweet kita, itu kira bertuah tau!
BTW ! FOLLOW LAH TIQA KAT TWITTER !

1 comment:

Aimi Razman said...

bestnya! jeles i taw haha tadela.. pray for your happiness... !

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez