Jan 28, 2011

"Saya nak Header baru!!" Contest

HAHA!
Tangan tengah gatal ni, nak nak pulak tengah bosan gila tade keje nak buat. Tiqa try masuk contest yang ke entah-berapa-kali-tapi-tak-penah-menang. hehe abaikan..

Contest ini dianjurkan oleh Roszaneza Danny.



Kalau nak masuk senang je, korang semua kene rekakan HEADER untuk Puan Ros kita ni menggunakan gambar yang disediakan. Reka cantik cantik nanti menang lah !

Kalau nak masuk dan lihat syarat syaratnya, sila tekan banner ye !
Cepat Cepat ! Tarikh tutup 31 Jan 2011 !

Bismillah~
Tiqa pertaruhkan header ni !



Header Satu


Header Dua
 
Header ni transparent macam header Tiqa. Kalau suka header ni, tapi taknak transparent, bagitau eh. Ukuran header ni 940x500. Saiz header boleh tukar. Semoga bos suka dengan header ni !

Masa untuk tag !

p/s: abis lah kalah sbb tag dua orang ni. Dorang pandai buat header.. Tsskk Y_Y

2 comments:

Aimi Razman said...

lawanya tiqa bt. gdluck taw! i have to remove my originally header sbb idkw kenapa dia blur. act before guna font je. but now i choose that eyes picture for temporarily

Roszaneza Danny said...

Salam Tiqa.. cute sangat la.. sedap mata memandang sbb ada pink... hihihi..

anyway, gud luck tau.. n thanks sudi join.. :)

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez