Jul 12, 2011

More freebees!


First of all Tiqa nak mintak maaf sebab hampir sebulan jugak lah tak update update belog buruk ni.. Kot kot la ada peminat tegar Tiqa yang selalu check tengok tak update update Ada ke orang nak jenguk?? T_T , Tiqa mintak maaf sangat sangat. Busy bagai menggila , maklumlah dah last semester ni kene struggle lebih. T_T Bagi merasuah korang semua supaya tak lupakan Tiqa , Tiqa bagi benda free lagi! Malas nak bagitau apa, tengok sendiri la ye sayang sayang semua :)



hehe, nak cerita jugak lah. Ini Open button untuk hidden shoutbox korang. Ada beberapa adik mintak Tiqa buat banyak sikit open button kim hyun joong ni. Haa ~ suka la tu :)



link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/kim-hyun-joong4.png
width : 170
length : 268



link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/kim-hyun-joong3.png
width : 147
length : 254


Ni pulak open button jaejoong dari JYJ ... Tiqa tau ramai yang suka dia kan. :)




link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/jaejoong2.png
width : 200
length : 248


Ni pulak Lee minho dari cerita Boys Over Flower (BOF) , lebih di kenali sebagai Gu JunPyo berambut kerinting bajet kool. HAHA.. Jgn marah ye fans dia.. Tiqa suka dia jugak.. HOHO


link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/lee-minho2.png
width : 170
length : 285


Last but not least, si comel Choi Minho dari kumpulan SHINEE. Comel sangat, Tiqa suka ! Tapi tak boleh lawan Nickhun Oppa Tiqa. hehe.




link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/shinee-minho.png
width : 190
length : 166


Okay guys, semua Tiqa dah letak kat situ. Bagi yang lost tak tahu macam mana nak pasang or tak tahu apa benda natang kat atas ni, boleh la tekan link ini ---> Hidden shoutbox with open button free for you !

Kalau ada pape roger je okay? , BYE ;D
.

8 comments:

♥ e|!sa ! ♥ said...

thanks.
akak, tlong buatkan gmba heechul and eun hyuk bole tak? nak mintak tlong sngt-2 :)

atiqah said...

adik elisa sayang, nnt sabtu atau ahad ni akak buat insyaAllah.. sekarang busy sikit.. okay ;)

zee said...

hehe, Cik Tiqa nak bgtaw je, yg shinee tu Choi Min Ho lha, kite pun suke dye :D

atiqah said...

hahah!!! sory, salah pulak.. HHAHA ;D

♥ e|!sa ! ♥ said...

timekaseh bnyk2 ye kak ^_^

difficult easy. said...

wahhh! mesti naik gila ni peminat korea. haha. cantik! pandai buat!

difficult easy. said...

wahhh! mesti naik gila ni peminat korea. haha. cantik! pandai buat!

atiqah said...

awww~!! thanks. ambik la kalau nak.. hihi

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez