May 25, 2011

freebees!

Salam followers and readers semua !
Kalau korang selalu intai tutorial Tiqa mesti korang perasan yang Tiqa ada buatkan open button untuk hidden shoutbox free untuk korang kan.

Oleh kerana Tiqa ni tengah baik hati + rajin + tade kerja sebab dah habis final exam
jadi Tiqa buat segment FREEBEES for my dearest followers semua .
FREEBEES ini adalah tempat Tiqa share hasil kerja Tiqa berkenaan dengan blog untuk semua followers Tiqa!

Korang boleh ambil apa saja yang Tiqa letak kat sini untuk dimasukkan dalam blog korang.
FREE ! tak payah bayar. Tapi khas untuk follower je ye. 
Kalau ambil tapi tak follow, tak berkat, curi!, kene cirit birit berdarah selama 13 hari 16 malam, kalau Tiqa terjumpa, Tiqa ajak kawan kawan Tiqa band blog korang !!  
HAHAHAHAH!! Ketawa jahat!!

Buat masa ini, Tiqa buat kan open button untuk hidden shoutbox/cbox dulu k..
Kalau sudi, ambil je code dengan size button dan letak dekat code shoutbox/cbox korang.
Kalau tak tau macam mana nak masukkan, TEKAN SINI.


1) Open button kim hyun joong.
Button ini telah di request kan oleh cik Aze. Adik ni minat sangat kat kim hyun joong, bintang korea dalam drama Boys Over Flowers dan Playful Kiss. Semua Tiqa dah tengok. weeee~~
Followers Tiqa yang lain, kalau nak amik je okay.




width: 170
height: 230
url image :
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/kim-hyun-joong2.png





2) Open button without image.
Button ni untuk mereka mereka yang suka yang simple simple je. 
Tiqa ada buat dalam pelbagai warna.
Followers, kalau suka ambil je okay :)





width: 148
height: 200

url image: 
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat-here-guys3.png





width: 148
height: 200

url image: 
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat-here-guys2.png





 width: 148
height: 200

url image: 
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat-here-guys.png



width: 148
height: 200
url image: 
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat-here-guys5.png



width: 148
height: 200

url image: 
http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat-here-guys4.png



Cara cara nak letak open button ni dan kalau nak tengok open button yang lain, boleh TEKAN SINI :)

p/s : Lagi sekali Tiqa nak ingatkan, ini untuk follower Tiqa je tau.. Sapa ambil tapi tak follow kena cirit birit berdarah a.k.a bloody diarrhea. hehe~~
.

4 comments:

aze said : said...

thanks iqa , suke gilee :)

Aris Nor Mohamad said...

oh cik tiQa. .untong la dh hbis fnal exm. .
tp nk rgster sem bru plak msalah kn. .
huhu. . =="
bnyak jgak idea tiQa. .
tp sya still lg xpham mcm mna nk bt header 2. .huhu. .

♥Aien Najwa♥ said...

hehe..untung sy masok blog niy..dpt free shoutmix..;)

atiqah said...

jgn lupa follow ye sayang.. hihih

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez