May 23, 2011

AL - FATIHAH ~

Salam bloggers semua..
Hadoi , dah nak dekat sebulan kot Tiqa tak update new entry ! 
Banyak betol benda nak citer tapi tak ter citer citer lagi !
Busy kalah Obama tahu ! Tiqa baru je habis final exam untuk sem ke enam .
Lagi 1 sem je lagi , lepas tu practical , lepas tu grad . mudah mudahan~
Tak tahu lah macam mana perasaan jadi orang tua nnt ==''

Okay , back to the title .

Kenapa title entry ni AL - Fatihah ? ada orang meninggal ke ??




YE, ada orang meninggal. 
Salah sorang blogger yang blog nye selalu Tiqa jenguk dah meninggal.
Tiqa terkejut sangat ! 
Dah lama Tiqa tak blogwalking, tengok tengok blog dia dah lain..
Rasa terkejut.. Kalau Tiqa cakap, mesti korang kenal. Pemilik blog TelorDibasuh .
Kalau arwah blogwalking, mesti arwah guna nama Telor.



Sebelum Tiqa busy , Tiqa ada pergi blog dia. Time tu dia ada jual T-shirt yang dia design.
Cantik. Tiqa nak beli tapi tade duit time tu..

Walauapapun, Tiqa ucapkan takziah pada keluarga arwah Abdul Hakim Bin Mohd Kamal yang telah berangkat ke rahmatullah pada 19 May 2011. Mari lah kita sedekahkan al-Fatihah pada arwah.


Sesungguhnya maut itu datang tanpa dijangka. Tak cepat walau sesaat , tak lewat walau sesaat. Marilah bloggers sekalian sama sama kita beringat..
.

1 comment:

Wyna Nubies said...

As Salam,

what??serius ke?
Wyna xtaw pun ni..thanks 4 information..Al-Fatihah.

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez