Jul 18, 2011

open button k-pop





WUWUWU~ tiqa tau tiqa mungkir janji. Sekarang dah pukul 12:40 a.m, maknanya dah jatuh hari isnin !
MAAF ELISA , lambat beberapa minit. Tapi janji Tiqa buat kan kan kan~ wink wink wink. hehe

Okay sayang sayang semua, sapa sapa yang nak, boleh amik open button kat bawah, kalu dah amik tu follow lah ye kalau nak freebees yang lain. hehe .



1) Heechul Super junior. 


link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/heechul.png
width : 200
length : 226



link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/heechul2.png
width : 180
length : 221



2) Eun Hyuk, Super Junior.





link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/eun-huk.png
width : 180
length : 210



3) Yo Seob, BEAST. Aww~~!! keopta!!


link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/yo-seob.png
width : 180
length : 270



4) TOP, Big Bang.



link : http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/top.png
width : 180
length : 270


Tiqa paling suka yang TOP Big Bang ni sebab baju dia cantik, reaksi muka comel !
Kalau tade yang korang bekenan, ce cari kat sini --> FREEBEES. ada banyak lagi!
Kalau tak tahu benda apa ni dan cara cara nak meletakkannya, ce tekan kat sini --> KLIK

k.bye.
.

1 comment:

♥ e|!sa ! ♥ said...

wahh! comeeyyy la.. thanks sngt-2. saye amek gmba eun hyuk tau! :D

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez