Feb 6, 2013

banner baru dan exchange banner special



Salam semua ! Tiqa nak share dengan korang banner blog yang Tiqa baru buat . Sebenarnya dulu Tiqa penah buat tapi Tiqa buang sebab dia besar sangat . Bertahun jugak lah Tiqa tangguh buat banner , malas punya pasal . Leceh kan nak buat dia . Tadi time buat header , tetibe idea datang , so ini lah hasilnya .





Amacam ? Okay tak ? Malas nak letak link sebab yakin tade sapa nak ambil banner Tiqa , kecuali kalau Tiqa buat exchage banner kan . hehe . 



So , sapa-sapa rasa nak exchage banner dengan Tiqa , sila komen entry ni . Tiqa nak letak 3 je banner sebab Tiqa bukan nak buat link , tapi Tiqa letak kat blog ni , TERPAMPANG ! Tak sorok-sorok ! Sama ada kat side bar , atau pun atas entry ni . Sebab tu Tiqa limitedkan HANYA 3 BANNER SAHAJA .



So , sapa cepat dia dapat ! 



K , Bai . 



.

1 comment:

mimi nasir said...

jom exchange banner :) www.miminasir.my

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez