Apr 19, 2011

open button free lagi !

Salam,
Tiqa ni teretiba rasa nak buat pulak padahal assignment tinggi menggunung pecah langit !
Mesti ada orang cakap "mende la cik Tiqa merepek ni" ==''


Sebenarnya Tiqa tension sangat sebab kerja menimbun GILA ,
so untuk senangkan hati , Tiqa teringin nak buat sesuatu yang Tiqa suka.
Apalagi , mesti lah godek godek photoshop ! suka suka ;D !
kebetulan ada sorang budak mintak Tiqa buat open button gambar Taylor Swift untuk dia.
Besar sangat ke cik Tiqa ni panggil orang budak ==''
Nama dia Adila :)

Open button disini ialah button yang bila kita tekan, keluar shoutbox kita yang kita dah sorok.
Sila tekan sini untuk lihat koleksi yang lain : Hidden Shoutbox with open button free


So, dengan berbesar hatinya cik Tiqa buat kan !


JENG JENG JENG~!!
INI DIA!






Untuk menggunakan open button ni, sila copy URL dan SIZE button ni dibawah dan letak di code shoutbox anda. Macam mana nak letak? Tekan Sini untuk keterangan lanjut !


URL

http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/Untitled-1.png

SIZE

width : 180
height : 225


Satu je ke Tiqa??
Ehh, ada lagi satu tau ! yang ini untuk orang yang tak suka gambar orang untuk open button dorang. Nah amik ni !





 
URL
 



http://i1229.photobucket.com/albums/ee479/tiqakay/chat.png
 
SIZE
 


width : 200
height : 180
 


Cara letak dia sama je ye anak murid :)
Macam besar pulak kan benda ni, try la dulu ,
len kali pulak tiqa buat yang kecik dan simple simple !
bye !
p/s : Sebenarnya ada kawan suruh Tiqa buatkan header.. Sorry ye cik Eno, Tiqa banyak keje, ini pon buat sebab ambil masa 1 jam je, header kene amik masa lama. nanti ye sayang Y_Y
.

1 comment:

MiSzy DiaN said...

baiknya hati bg free gift mcm ni kat org.. hehehe..
rajin erk guna photoshop :)

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez