Nov 19, 2010

movie : Let me in

puas wa google poster ini movie yang macam wa tengok kat PAVI hari tu, tak jumpa jumpa!
cis, wa baru nk komen komen poster tuh. ah! tape lah lu tengok la poster ni, ala - ala je nak dekat sama.
wa tetap nak komen jugak!


 persetankan tulisan pada poster ni. poster negara mana tah =_="



Kalu lu orang tengok poster ni, apa lu fikir?
Sama tak macam apa yang wa fikir?
Mula mula tengok, wa takut.
Wa takut nak tengok cite ni..
macam seram semacam je.
Wa bayang cite ni cite hantu perempuan yang jahat.
Hantu budak perempuan yang nak bunuh orang mungkin sebab dendam.
Dendam sebab budak ni kene rogol atau kene bunuh dulu. 
Disebabkan tajuknya LET ME IN, so wa ingat tu tag line hantu ni..
Mungkin hantu budak ni ketuk pintu and cakap or bisik "LET ME IN" setiap kali nak bunuh orang..
Tak ke seram tuh..
Oh ya, wa bayangkan nama budak ni abby, sebab kat poster yang wa tengok kat PAVI, ada tulis 
"innocent dies, abby doesn't" 
Terer tak wa, sekali tengok je poster, wa dah macam tahu jalan cerita movie ni..


 alah budak ni, bajet seksi ah tu~


Setelah bermacam macam wa fikir pasal movie ni,
wa pon bercadang nak tengok movie ni..
Time tu wa dengan kawan wa, kak eca.
Wa dengan kak eca tengah pening nak tengok movie ni atau UNSTOPPABLE sebenarnya.
Tapi akibat perasaan tertanya tanya yang menguasai minda, jantung , hati dan limpa wa,
wa pilih movie ni..
so beli tiket and masuk dengan perasaan yang takut tak boleh blah..
sebelum movie ni start, dia boleh pulak review movie hantu dulu.
Damn, da la wa tengah simpan perasaan takut gila babeng ni..
Dia p review movie "PARANORMAL ACTIVITY TWO" yang akan ditayangkan tak lama lagi!
Dah la mula mula review tu ada hantu perempuan menakutkan p sergah..
Muka yang mengerikan penuh satu screen!
Cis, tak bersopan santun betol punya hantu, gugur usus perut wa..
Perasaan takut wa pon makin bermaharajalela tahap dewa punya..
Lepas tuh cite dia pon start..
Rupa rupanya, CIS!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
cerita VAMPIRE rupanya!
Arrghh! Wa geram giler..
Asik asik vampire,
Asik asik vampire!

lu orang semua boleh terfikir tak tajuk nye LET ME IN, tapi cite vampire?
CISS~!
memang menguji kesabaran! nasib baik sabar wa ni tebal.. hehe..

okay lah, meh sini wa cite sikit sikit pasal movie vampire ni..

basically cite ni pasal sorang budak nama abby yang jadi vampire dan perlu makan orang or minum darah untuk hidup.. alah typical vampire movie.. lepas tu ada sorang budak laki nama ........ LUPA DAH APA, jatuh cinta dengan abby ni.. Abby tak makan budak ni, tapi buat budak ni jadi teman lelaki dia, so that boleh tolong dia in case nak darah atau tolong cover dia bunuh orang..

cite ni mendatar je.. ta perasan yang klimaks cite ni da lepas.. tapi okay lah, tade la terok macam VAMPIRE SUCKS.

okay lah, wa chow luh! SLMT HARI RAYA AIDIL FITRI ADHA!! 

1 comment:

atiqah said...

saya suke sgt cerita ini !!!! har har har..
ngeri babe sape tgk.. bwk gebor utk cover muka yg ketakutan.. hihik

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez