Dec 3, 2011

friendship

Assalamualaikum blogger semua :)

Perhhh~!! dah lama kot tiqa tak update blog ni.. Dah berhabuk teruk dah, entah entah beruang pon dah buat sarang dalam ni T____T sob sob sob. The truth is tiqa busy sangat sangat sejak masuk practical kat Hospital Port Dickson. Hari Sabtu Ahad kadang kadang ada kempen derma darah, so kena join sekali. Tiqa bukan merungut ye, tiqa suka pergi, thats why takde masa nak update blog.

Dalam tade masa nak update blog ni, tiqa sempat pergi 2PM Hands Up Tour in Malaysia 25 November lepas! HAHA ;D Tak kan Tiqa nak lepas kan peluang jumpa Nichkhun kan. *bidadara kat header tiqa*

Nak tunjuk sikit gambar time Concert tu ;D




Ni plan tempat duduk, Tiqa beli yang paling murah, tapi betul betul depan pentas! ;D


Taecyeon


Nichkhun


Junho


Wooyoung


Changsung


Junsu











Song list:

1. Hot

2. Electricity

3. Hands Up

4. Crazy for you

5. Tired of waiting

6. Besides you (Junho & Wooyoung)

7. I can’t

8. Give it to me

9. Dance tonight

10. My Valentine (Nichkhun & Taecyeon)

11. Avenger (Chansung)

12. I’ll be back

13. I hate you

14. Back to you

15. Alive (Junsu)

16. Without You

17. Only You

18. 10 out of 10

19. Again and Again

20. I’m Your Man

21. Don’t stop can’t stop

22. Heartbeat

23. Thank you

24. 10 out of 10 (remix)

25. Hands up (remix)


Seriously the concert was AWESOME!! I definitely go again next year!

okay stop pasal concert.
Kenapa title post ni Friendship??
Oleh kerana tiqa practical kat Hospital Port Dickson, petang petang tiqa suka pegi pantai ! Jalan kaki je dah sampai pantai! Cantik. So selalu jugak la tiqa wat photoshoot *kononnya bermodelkan kawan tiqa. Tu yang keluar friendship tuh :)






Klik gambar untuk tumbesaran gambar :)
So sapa sapa nak cari photographer untuk gambar kahwin boleh la cari tiqa ye.. hikhikhik ;D
kbai.
.

1 comment:

aRis n0r moHamaD said...

oooh cik tiqA. .
ble plak cik tiQa nie minat 2pM?.? hehe

tweet with me

 

This cute little bloggie is Designed by Cik Tiqa Template by Ipietoon Sponsored by Emocutez